Advocaat arbeidsconflict
Bent u rond aan het kijken voor een advocaat in Hoensbroek? Stopt u dan met zoeken, want u heeft ons gevonden. In Hoensbroek en omgeving adviseert en procedeert een jurist van Nummer1arbeidsrecht. Uw arbeidsconflict, probleem of zaak, kunt u net zo goed laten oplossen door een jurist in plaats van een advocaat. Een advocaat is in vergelijking met ons, niet van betere kwaliteit. Met een jurist bent u minder kosten kwijt, dan bij een advocaat. Er is dan ook een veel grotere kans dat u er voldoende aan over houdt, en niet alleen de advocaat. Onze juristen zijn deskundig en ervaren, en lossen uw probleem of arbeidsconflict vakkundig op. Vaak lukt dat zonder een rechtszaak, maar als dat nodig is procederen wij ook. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan zet onze jurist zich voor de volle 100% voor u in, en zorgt voor het best mogelijke resultaat.
Wanneer is er sprake van een arbeidsconflict in Hoensbroek
Er is sprake van een arbeidsconflict (definitie werkwijzer arbeidsconflict) tussen een werkgever en werknemer, als één van de partijen vindt, dat deze wordt dwars gezeten door de andere partij. Kortom er is een verschil in wat de ene partij wil en wat de andere partij wil. Dit kan gaan om de inhoud van de arbeid, arbeidsverhoudingen, omstandigheden van de arbeid of voorwaarden voor de arbeid.
Doorgaans worden veel arbeidsconflicten in Hoensbroek opgelost simpelweg door een gesprek tussen de werkgever en werknemer. Er is dan wederzijds begrip voor elkaars standpunt. Toch komt het ook voor dat een werkgever en werknemer na één of meerdere gesprekken niet tot een oplossing komen.
Arbeidsconflict met een werkgever in Hoensbroek
Het komt in Hoensbroek regelmatig voor dat een werknemer zich ziek meldt na een arbeidsconflict met een werkgever. Een werknemer kan bijvoorbeeld ziek worden van het werk, en dan nergens last van hebben in een thuissituatie of bij ander werk. De werksituatie of omstandigheden daaromheen zijn dan in veel gevallen dan onprettig of erger. Dit wordt ook wel situatieve arbeidsongeschiktheid genoemd. Verstandig is het om dan alsnog in gesprek te gaan met de werkgever. U kunt hiervoor een mediator of jurist of een advocaat betreft uw arbeidsconflict inschakelen. Wij adviseren altijd: blijf uw werk doen. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan staat u simpelweg sterker dan de werkgever, die u via de rechter wil ontslaan. Wees voorzichtig met ziekmelden rondom een arbeidsconflict.
Arbeidsconflict oplossen met een VSO, bij het UWV of de rechter in Hoensbroek
Arbeidsconflicten worden soms opgelost door een werknemer te herplaatsen of bijvoorbeeld onder een andere leidinggevende te laten werken. Is het voorgaande geen optie en is mediation zinloos of lijkt mediation niet zinvol te zijn, dan is de oplossing dat een werknemer ontslag neemt of wordt ontslagen. De meest voorkomende oplossingen zijn de navolgende:
- De werknemer een voorstel doen voor een beëindigingsovereenkomst vaststellingsovereenkomst, om zo uit elkaar te gaan op een nette wijze.; of
- Voor de werknemer een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV.; of
- De rechter verzoeken om de arbeidsovereenkomst te ontbinden.
Het team juristen en mediators van nummer1arbeidsrecht is zeer deskundig, van hoogwaardige kwaliteit en zeer ervaren op het gebied van arbeidsrecht. Mocht u in één van bovengenoemde situaties zijn beland, neem dan contact op met nummer1arbeidsrecht voor een 1ste gratis en vrijblijvend advies op maat.
Onze arbeidsrechtelijke specialisaties
Mensen zouden ons inziens recht moeten hebben op, of in ieder geval de mogelijkheid moeten hebben op, zeer deskundig juridisch advies van hoogwaardige kwaliteit in Zuid-Holland en omstreken. Bij rechtszaken heeft u recht op kwalitatief hoogwaardige en doortastende rechtsbijstand van een scherpe, bedachtzame en meedogenloze jurist. De juristen van nummer1arbeidsrecht zijn u van dienst betreft:
- Gerechtelijke procedures betreft arbeidsrecht;
- Ontslag of dreigend ontslag;
- Een ontslag op staande voet;
- Een arbeidsconflict of een dreigend arbeidsconflict;
- Een vaststellingsovereenkomst (VSO);
- Concurrentie- of relatiebeding of een onredelijk concurrentie- of relatiebeding;
- Een transitievergoeding;
- Het opstellen, wijzigen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst;
- Het opstellen, wijzigen of beoordelen van arbeidsvoorwaarden;
- Loonvorderingen;
- Beoordelen beëindigingovereenkomst/vaststellingsovereenkomst;
- UWV (o.a. verweerschrift);
- Loonvorderingen;
- Sociaal zekerheidsrecht en uitkering;
- Naleving cao;
- Een Proeftijd
- Re-integratie;
- Arbeidsongeschiktheid.
- Zekerheid WW-uitkering en WW veilig ontslag;
- Juridisch arbeidsrechtelijk advies en hulp aan natuurlijke personen als mensen;
- Juridisch arbeidsrechtelijk advies en hulp aan rechtspersonen als bedrijven;
- Etc.
Meer informatie
Meer informatie over de hierboven genoemde diensten vindt u aan de bovenzijde van deze website in de balk waar u op kunt klikken
1e juridisch advies gratis en vrijblijvend in Hoensbroek en omstreken
Een eerste gesprek of advies van ons is gratis en vrijblijvend. Wij bekijken gratis en vrijblijvend uw zaak of kwestie, zodat u de mogelijke oplossingen krijgt van ons. Wij beoordelen tevens eerlijk en realistisch wat de haalbaarheid en kansen van uw kwestie of zaak zijn. Op deze manier loopt u geen risico. Neem contact op met nummer1arbeidsrecht voor een 1ste gratis en vrijblijvend adviesgesprek, telefoongesprek of e-mailadvies op maat.
Contact nummer1arbeidsrecht
De juristen van nummer1arbeidsrecht kunnen u antwoord en advies geven op uw vragen, tot begeleiding gedurende het gehele juridische traject in Hoensbroek en omstreken. Wilt u advies over uw conflict, een rechtspositie laten beoordelen of vragen stellen. Neem dan contact op met nummer1arbeidsrecht voor een 1ste gratis en vrijblijvend advies van onze deskundige juristen.
Bel: 040-8444523
E-mail: info@nummer1arbeidsrecht.nl
(Het contactformulier aan de rechterzijde van deze website kunt u invullen, zodat u door een jurist van nummer1arbeidsrecht wordt terug gebeld of gemaild)
Over Hoensbroek
Hoensbroek heette aanvankelijk Broek of Broich, hetgeen 'moeras' betekent. (De Limburgse aanduiding Gebrook betekent niets anders dan 'het moeras'.) In 1388 werd het afgescheiden van Heerlen en geschonken aan ridder Herman Hoen, wiens familie van dan af Hoen van den Broeck, later Van Hoensbroeck zou heten en een van de aanzienlijkste adellijke families in Limburg werd. Deze Herman Hoen bouwde vervolgens het kasteel, dat nu Kasteel Hoensbroek heet en was er de eerste bewoner van. Op deze plaats had vanaf de dertiende eeuw al een motte en een verdedigingswerk gestaan. Hoensbroek is de samenvoeging van 'Hoens zu Broeck'.
De heerlijkheid Hoensbroek viel onder de zogeheten Landen van Overmaas, die tezamen met het oude hertogdom Limburg na 1288 onder Brabants bestuur waren gekomen. In 1473 verenigden de Overmazers en de Limburgers hun Staten tot de Staten van Limburg en de Landen van Overmaas en zetelden aldus in de Staten-Generaal van de Nederlanden. In 1661 kwam het gebied in Spaanse handen en van 1713 tot 1785 viel het onder Oostenrijk.
Stel uw vraag
Contact
Nummer1arbeidsrecht
Zeelsterstraat 7A
5652 EA Eindhoven
Tel: 040-8444523
E-mail: info@nummer1arbeidsrecht.nl
Bereikbaar: ma-za 9u -20uur